De vrijwilligers van het jaar 2018 zijn …

Gerrit Naafs en Bertus SnellenbergBERTUS SNELLENBERG EN GERRIT NAAFS! Op 3 november na de prijsuitreiking in de feesttent kregen deze heren de 2Masters vrijwilligersprijs overhandigd. Zij zijn vooral bekend van Enduroteam Eefde en dat al ongelooflijk veel jaren. Ook een lange carrière op clubniveau bij de opbouw van evenementen en vaak aanwezig bij EK’s, WK’s en Zesdaagse’s.
Met deze prijs worden al die enduro-vrijwilligers (mannen en vrouwen) in het zonnetje gezet, die het hele jaar, bij weer en wind, de schouders eronder zetten en enduro in Nederland mogelijk maken.
Een nieuwe sponsor voor het tweede jaar alweer voor deze prachtige prijs: 2Masters Polymer ** Technology. 2Masters is het bedrijf van Erwin en Dinand Tijhuis (bekend van de MCNH Hellendoorn). Het is een bedrijf, gevestigd in Rijssen, dat hoogwaardige kunststoffen produceert volgens de nieuwste technologieën.
Eerdere winnaars:
2017: Freek Schippers en Ep Krikkink
2016: Marius van de Beek (team- en servicemanager MAC Veenendaal)
2015: Wilco en Monique Bruijn (wedstrijdleider en zesdaagse kartrekkers)
2014: Henk van der Spek (enduro.nl)
2013: Constant Hulshof (MC de Toerenteller en “Facebook”)
2012: Theo Vialle en Piet van Mierlo (EaST Brabant enduro service team)
2011: Ron van Hummel (de Goudvis) teammanager van OTRC de NOP, TCD Hummelo en nu gefuseerd met het Ariete-Chevrolet van Veen team.
2010: Joke Bulten (VAMC de Graafschaprijders)
2009: Willem en Joke Koops (MC de Toerenteller)
2008: Jan Melssen