Rik Vierhuizen en Kaiya Brouwer: seizoen 2019, het begint zijn vorm te krijgen.

rik-en-kaiyaAllereerst wil ik nogmaals het WPM TEAM bedanken voor de steun afgelopen jaren, in 2019 ga ik het anders doen. Ik ben achter de schermen druk bezig geweest om een eigen team op te zetten, met mijn privé sponsoren die mij de laatste jaren al steunden. Enduro is een individuele sport, maar winnen doe je nooit alleen. Daarom komt de 18 jarige Kaiya Brouwer bij mij rijden. De jeugd heeft de toekomst en hier wordt in de Enduro nog veel te weinig mee gedaan. Kaiya is een enthousiast en fanatiek jong talent!

Wij zullen deelnemen bij de ONK en BK competitie, ik zal het volledige EK seizoen en de ISDE rijden en mits het financieel mogelijk de WK series. Kaiya probeert hier ook een paar wedstrijden van mee te pakken.

Voor mij is het doel de Nederlandse titel en een top 3 bij het Europees Kampioenschap en Kaiya gaat veel ervaring op doen in zijn eerste jaar

We zijn nog op zoek naar sponsoren voor ons team, Ook hebben wij een club van 75 waarbij kleine bedrijven of particulieren ons kunnen steunen.

Heb je meer met Kaiya of mij persoonlijk? Individueel sponsoren kan ook, of met de club van 50 voor Kaiya of mij!

Voor meer info stuur een PB

Because together we can!