MEVZ Off-Road Weekend in Rilland op 28 en 29 september gaat niet door!

In navolging van de finalewedstrijd om de ONK Enduro Kampioensrit in Enter moet nu ook de Motor Enduro Vereniging Zeeland (MEVZ) helaas haar evenement op 28 en 29 september annuleren. Het evenement bestond uit een offroadrit, een special op zaterdagavond en een 3-uurs cross. Dit besluit is woensdagavond genomen in de bestuursvergadering.

De MEVZ is 10 dagen voor het evenement door de Gemeente Woensdrecht geconfronteerd met maatregelen rondom het stikstofbeleid die in deze korte tijd niet meer op te lossen zijn en waardoor de gehele toekomst van het bestaan van ons evenement in gevaar komt. Een gedegen voorbereiding, en een stapel schriftelijke toezeggingen en vergunningen van alle betrokken partijen bleken helaas onvoldoende. Het definitieve groene licht wat we hadden werd ingetrokken.

Wij staan voor de motorsport en doen er alles aan om mooie evenementen neer te zetten waarbij plezier en veiligheid voorop staan. In dit geval kan het bestuur niet anders concluderen dat het niet haalbaar is om binnen de kaders waarin wij werken, het evenement op een goede manier door te laten gaan.

Middels deze weg willen wij alle sponsoren, rijders en vrijwilligers bedanken voor hun inzet en hun samenwerking die wij voor 2020 zeker gaan continueren!

Rijders die zich hebben ingeschreven krijgen hun geld retour en ontvangen hierover per mail informatie.