Max Schwarte vijfde in zijn eerste enduro in Hellendoorn

Max heeft zaterdag zijn 1ste enduro gereden. In Hellendoorn, bij de Koetree, is Max om 9.45 uur van start gegaan aan een mooie en leerzame enduro dag met een route van ongeveer 240 km. Waar hij de dag om 16.00 uur eindigde met de Koetree proef.
De eerste ronde goed maar de tijden waren nog niet snel genoeg. Max had een 8ste tijd in de diepe zandkuil, bij de Bennink proef was hij 7de, de Veerkamp proef reed hij een 4de tijd en op de Koetree werd Max 5de.
In de tweede ronde ging het al veel beter en de tijden lieten dat ook zien. Max zat goed op de motor en hield het gas goed open. In de diepe zandkuil reed Max een 2de tijd, bij Bennink een 3de tijd, de Veerkamp proef was Max het snelste en op de Koetree werd hij weer 5de.

In ronde drie ging het rijden lekker, Max had er veel plezier in en reed mooie tijden. In de diepe zandkuil had Max weer de 2de tijd, bij Bennink was hij nu 4de en bij Veerkamp was Max weer de snelste. Op de Koetree maakte Max een foutje en lag even naast de motor, dit leverde een 6de tijd op.
Max werd vandaag 5de in de dag stand, een mooie prestatie voor het 1ste keer een enduro te rijden. Max heeft een super geslaagde enduro dag gehad, hij heeft genoten en wil iedereen bedanken voor de ondersteuning en support.
Zaterdag 12 oktober rijdt Max de enduro van Bergeijk en zondag 13 oktober zijn laatste ONK van het seizoen in Sint Isidorushoeve, waar hij zijn 9de plek in het algemeen klassement gaat verdedigen.