SOLIDE VIERDE PLAATS VOOR ANTONY DONDERS IN HET ONK ENDURO IN VORDEN

Hannamax KTM-rijder Antony Donders is in het Open Nederlands Kampioenschap Enduro in Vorden op een solide vierde plaats geeindigd.
Solide vierde plaats voor Antony Donders in het ONK Enduro in Vorden

Donders bouwde de wedstrijd rustig op en werkte een gecontroleerde wedstrijd af waarin hij op een nette vierde plaats eindigde in de E3 klasse.

De enduro in Vorden liep over drie proeven per ronde. Proef 1 was een lange bosproef. Proef 2 was een korte proef en proef 3 was een crossproef op een akker. Gelukkig viel er tijdens de wedstrijd niet al teveel regen waardoor de proeven er perfect bij lagen.

Antony had zich voorgenomen om rustig aan de wedstrijd te beginnen en te proberen zo min mogelijk fouten te maken in de eerste risicovolle bosproef. Daarna bouwde hij zijn ritme verder uit en zat aan het einde van de eerste ronde in een goed ritme.

In de rest van de dag had Antony een goed gevoel op de motor en wist op een solide vierde plaats over de finish te komen in de E3 klasse. Aankomende zaterdag staat de voorlaatste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap Enduro in Harfsen op het programma. Hier zal Antony weer uiterst gemotiveerd aan de start verschijnen.

Daguitslag ONK Enduro E3 Vorden:
1 Rene de Jong
2 Thierry Pittens
3 Mark Wassink
4 Antony Donders
5 Robin Holtmeulen

Fotocredits: John Lenders