ANTONY DONDERS PAKT PODIUMPLAATS IN ONK ENDURO IN HARFSEN

Hannamax KTM-rijder Antony Donders is in de voorlaatste wedstrijd van het Open Nederlands Kampioenschap Enduro in Harfsen op het podium geëindigd.
Ondanks een aantal fouten in het begin van de enduro kwam Donders goed terug en wist het gevecht om de derde plaats in zijn voordeel te beslissen!
De organisatie was er in geslaagd om een hele mooie enduro uit te zetten. De route was goed en hierin waren drie technische proeven opgenomen. Ook het weer zat mee waardoor het een mooie endurodag was.

Antony begon gelijk goed en wist in de eerste proef een derde tijd neer te zetten. Ook in de tweede proef ging het lekker totdat hij ten val kwam en flink wat tijd verloor. Dit had tot gevolg dat hij te gefrustreerd aan de derde proef begon. Hierdoor ging hij gelijk in de beginfase in de fout en kwam opnieuw ten val.

Door alle foutjes had Antony het moeilijk om in de tweede en derde ronde in het juiste ritme te komen. Wel begon het rijden per proef beter te gaan. De gehele dag was hij in strijd om de derde plaats en dit gevecht wist hij in zijn voordeel te beslissen.

Antony werd derde in de E3 klasse en is hiermee in de tussenstand van het Open Nederlands Kampioenschap opgeklommen naar een vierde plaats. Omdat hij een paar wedstrijden heeft gemist, zit er dit jaar niet meer in dan deze positie. Aankomende zaterdag zal hij gemotiveerd van start gaan in de laatste wedstrijd van het kampioenschap in Zelhem.

Daguitslag ONK Enduro E3 Harfsen:
1 Mark Wassink
2 Thierry Pittens
3 Antony Donders