MIRJAM POL PREPROLOOG, THE ROAD TO DAKAR…

Een nieuwe naam en een nieuwe locatie met wederom één vaste waarde: Mirjam is aanwezig! Zaterdag 23 november is het weer zover; de jaarlijkse Preproloog.
De organisatie heeft gekozen voor een nieuwe opzet waarbij zij zich nog meer gaan richten op het publiek en de fans van de Dakar.

Landgoed Duynenwater
De nieuwe locatie in Eersel ligt vlak aan de snelweg bij Eindhoven en heeft een twee kilometer lange, spectaculaire rallybaan op het zandstrand langs het water. Actie op het gehele festivalterrein; op het water en natuurlijk onderlinge gevechten op de rallybaan tussen de Dakar-deelnemers.

Heel weekend in Dakarsfeer
Bezoekers kunnen dit jaar voor het eerst met hun camper of caravan op vrijdag al terecht op de camping, zaterdags genieten van al het Dakar-geweld en ’s avonds gezellig genieten van het avondprogramma in de grote feesttent.

Mirjam aanmoedigen en ontmoeten in de paddock?
Dat kan. Hou haar social mediakanalen in de gaten voor de allerlaatste informatie en de tijden van de signeersessies. Mirjam kijkt ernaar uit!
Tot zaterdag 23 november in Eersel…

Ga voor kaarten en meer informatie naar:
https://www.preproloog.nl

HET AFTELLEN IS NU ECHT BEGONNEN
Als je het snel zegt, lijkt het wel mee te vallen maar…
De tijd tikt onverstoorbaar door. De start van de Dakar is in januari 2020 en dat lijkt nog wel eventjes te duren, maar wat houdt dat voor Mirjam eigenlijk in? Over een kleine zes (6!) weken wordt haar rallymotor door haar team afgeleverd in Marseille, Zuid-Frankrijk.

Voorgaande jaren werden alle Europese voertuigen van de deelnemers aan de zwaarste rally ter wereld naar Le Havre gebracht om ingescheept te worden, dit jaar zal Marseille het toneel zijn. Zes weken zijn voor Mirjam 42 dagen waarin zij nog heel erg veel voorbereidingen moet afronden. In de tussentijd is zij op woensdag 20 november ook nog even in Parijs voor de laatste informatie omtrent de route van de Dakar 2020. Dan is het alweer heel snel 5 december, de dag waarop haar motor vanuit Marseille op transport gaat!

… en dan over tien weken de start van het derde hoofdstuk in de Dakar geschiedenis: Saudi-Arabië!

BEZOEK DE WEBSITE VOOR MEER OVER MIRJAM!