Zelhem: 41e Jan van Beekrit mét Kampioenshuldiging !

De ZAMC zal uiteraard zorg dragen dat ALLE ingrediënten aanwezig zijn voor een super gezellige afsluiter van het enduro seizoen 2019 op zaterdagavond 2 november. Eerst zijn er natuurlijk de dagprijzen: drie bekers per klasse.
Verder zullen alle Nationale enduro kampioenen, maar ook de kampioenen van de Jeugdenduro, de verschillende scratch winnaars, de Rookie of the Year gehuldigd worden, en natuurlijk zal ook de Vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt worden. En er is zelfs een presentje voor de topdrie van de Hobby-klasse.
Alle redenen dus om aanwezig te zijn voor opnieuw een “gezellig enduro kampioensfeestje” in Zelhem! En misschien kunnen we nog een uniek extra feestje vieren als,………als Hans Vogels er in slaagt voor de 10e keer de Jan van Beek wisseltrofee te winnen. ……..!!
Voor diegene die met caravan, bus of camper willen overnachten is de mogelijkheid aanwezig om in het rennerskwartier te blijven staan. Ook zijn er diverse mogelijkheden bij de diverse hotels of B&B’s in de omgeving of om bij Bungalowpark Wolferswoud een aantrekkelijk arrangement te scoren.
Samengevat; hierbij nodigen wij alle endurorijders en fans u uit voor de After-enduro party 2019 in Zelhem. Het gaat weer een bijzonder evenement worden…….. !