Podium plaats voor Jorn Zoetekouw in Zelhem

De laatste wedstrijd om het Nederlands kampioenschap enduro werd verreden in Zelhem.
Het weekend daarvoor heeft Jorn helaas opnieuw een wedstrijd moeten overslaan in verband met school. Jorn kreeg het nu wel spits met school om dit weekend te starten tijdens de laatste wedstijd in Zelhem. Er stonden Jorn in totaal 3 rondes met 3 proeven te wachten. Erg gave proeven met de crossbaan van Halle, stukken weiland en een gedeelte over het trailterein van Zelhem.
Op zaterdag is Jorn sterk van start gegaan. Direct vanaf het begin zaten de tijden met de concurrentie ontzettend dicht bij elkaar. Jorn wist in proef 3 de eerste ronde een snelste tijd in zijn klasse te noteren, en een 6e tijd scratch! Dat voelt goed.

Toch zei Jorn dat er ruimte was voor verbetering. Dit liet hij ook zien door zijn tijden te verbeteren. In proef 2 ronde 2 wist hij weer een snelste tijd in zijn klasse te noteren.
Tot op de laatste proef aan was het spannend of Jorn op het podium ging eindigen. Jorn had een ontzettend kleine marge waardoor het extreem spannend was. Uiteindelijk wist Jorn een podium plek eruit te halen! Ontzettend gaaf om zo het seizoen af te sluiten.
Jorn kijkt al ontzettend uit naar volgend seizoen. Jorn maakt de overstap van de 125cc machine naar een 250cc 2 takt!

Via deze weg willen wij ook al onze sponseren bedanken die het voor ons mogelijk maken dat wij deze prachtige tak van sport mogen bedrijven!
JTX RACING
TWIN AIR
ELECTROCROSS.NL
COLLABOR
24H SERIES
WM LOGISTICS
VUE ADVIES
MICON-IT
TANKTEAM EAST-BRABANT