Mathias Van Hoof tekent voor Husqvarna Motorcycles!

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het officieel, vice inter kampioen enduro Mathias Van Hoof heeft een contract getekend met Husqvarna Motorcycles België. Het contract gaat over het seizoen 2020 met een optie voor het seizoen 2021. De man uit Herentals zal uitkomen op een FE 350 ter beschikking gesteld door Husqvarna Motorcycles in samenwerking met Joramo Motors uit Puurs.

“Het was niet gemakkelijk de laatste maanden. We hadden regelmatig technische problemen die zo uit het niets ontstonden. Hierdoor heb ik ook jammer genoeg deels mijn titel in het BK bij de Inters verloren. Stefaan Minne van Husqvarna Motorcycles België had me vroeger al eens gevraagd of ik voor zijn merk wilde rijden, maar toen was de tijd nog niet rijp. Nu, na 4 jaar met Beta te hebben gereden, was het tijd voor een overstap. Daarom ben ik echt heel blij met deze aanbieding van Husqvarna Motorcycles. Dit geeft me zeker een extra motivatie om er voluit voor te gaan. Nu kan ik ook mijn focus volledig leggen op het rijden en het verbeteren van enkele van mijn zwakke punten tijdens deze winterperiode. Ik ga volgend seizoen opnieuw alles op alles zetten om goede resultaten te behalen in BK en WK Open”. Aldus de jonge rijder uit de Kempen.

Naast de volledige materiële steun van Husqvarna Motorcycles, zal Van Hoof ook de steun krijgen van Joramo Motors uit Puurs. Hiermee heeft hij in het verleden al enkele jaren samen gewerkt en dit blijft dan ook zo in de toekomst. Door deze ondersteuning zal Mathias naast het BK Enduro ook opnieuw in de Enduro GP World Cup Open klasse 4 Stroke van start kunnen gaan. Daarnaast blijven ook zijn meeste sponsors ook trouw aan Van Hoof met o.a SHOT Kleding, KENDA banden, Bell Helmets en Progrip.