Moto Inside App nieuws-update met: Cross Country’s, nieuwe clubs, opstapdagen en meer!

– Nieuws over extra Cross Country Events
– Nieuwe clubs in de App waaronder Heerde en Oirschot
– Landelijke tour aan opstapdagen in de planning.
– Eerste gesprekken over koppeling met MON voortvarend.
– Steeds meer dealers steunen Moto Inside.

Cross Country liefhebbers opgelet.
Jong en oud genoot de afgelopen periode van Cross Country rijden door initiatieven van diverse clubs verspreid over Nederland. Ondanks de Corona maatregelen was deze vorm van vrij trainen gelukkig nog toegestaan. In de weekenden van 20/21 en 27/28 februari staan er weer enkele Cross Country’s aan te komen. Maak je profiel alvast aan in de App en meldt je meteen aan wanneer de inschrijving open gaat.

Nieuwe clubs in de App.
Nieuw in de Moto Inside App zijn de motorcross clubs van Oirschot en Heerde. Beide clubs zullen onze App vanaf heden gaan gebruiken voor het aanmelden/ voor-inschrijven voor al hun trainingen en wedstrijden. Heerde start wegens de reeks Cross Country’s aldaar hun MX seizoen pas in februari en zal ook de lidmaatschappen via de App laten lopen. Mooi nieuws!

Landelijke tour aan opstapdagen.
Beginnen met een off-road motorsport is een hele uitdaging. Om nieuwe beoefenaars te vergaren willen wij hen een goede eerste start bieden tijdens een landelijke tour aan opstapdagen. Dit voor jong en oud. We gaan clubs vragen om hier twee dagen per jaar de ruimte voor te geven. In samenwerking met de dealers, distributeurs en fabrikanten willen we dit van april tot oktober elk weekend van A tot Z organiseren. Ken je iemand die graag zou willen beginnen? Laat het ons weten.
Stuur ons een e-mail

Koppeling met de MON.
Samen bereik je nóg meer. Ook bij de MON zijn onze doelstellingen en ontwikkelingen opgemerkt en aangemoedigd. Momenteel werken we aan een overeenkomst om op diverse punten samen te werken. Die samenwerkingen blijven we opzoeken met diverse partijen om samen zaken, die nu vaak administratief omslachtig zijn, te versoepelen. Het kan makkelijker en overzichtelijker voor zowel rijders, clubs als bonden. Daar gaan we voor.

Moto Inside gesteund voor diverse dealers.
Zonder dealers en de steun van tal van motorsport gerelateerde bedrijven, importeurs en fabrikanten kan Moto Inside niet bouwen aan de toekomst. We spreken bij deze onze dank uit aan de recent aangesloten Laurense Motors, JTX Racing, Hannamax Motorsport, VD Laar Racing en Resa Racing.

App Downloaden:
Klik hier om onze App te downloaden voor iOS apparaten. (iPhone, iPad etc)
Uiteraard zijn we er ook voor alle Android gebruikers: Klik hier om te downloaden.
Geen Smartphone? De Web-App is beschikbaar via https://app.motoinside.app voor alle mensen zonder smartphone.

Wat zijn de voordelen van de Moto Inside App?
In oktober j.l. kon Moto Inside van start met hun online platform. De web-app die inmiddels dus ook als normale App te downloaden is bood direct een mooi overzicht van diverse evenementen inclusief de aanmeld-functie. De clubs en gebruikers merkte meteen het gebruiksgemak en deden er hun voordeel mee. Reeds 1700 gebruikers maakte een account aan.

Een kleine greep uit de voordelen:
Gratis gebruik voor clubs en rijders, zonder verplichtingen.
Overzicht van alle toegankelijke evenementen.
Makkelijk aanmelden voor een training of wedstrijd.
Niet telkens weer al je je gegevens opnieuw invoeren.
Onder het kopje ‘orders’ meteen overzicht van de ‘events’ waar je je voor aan hebt gemeld.
Bij annulering van het evenement kan de club met één druk op de knop alle aangemelde deelnemers hun geld retourneren én krijgen ze naast een push-bericht ook een e-mail over de annulering.
Einde van alle handgeschreven inschrijfformulieren voor de clubs en geen investering in een duur ledensysteem of hardware zoals scanners.
Bekijk alle deelnemende clubs

Tot slot wensen we jullie veel Cross, Enduro, Supermoto én Trail plezier en mogen jullie 24/7 rekenen op onze support via de helpdesk. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons gerust een e-mail.

NIEUW! Moto Inside Merchandise.
Vindt jij onze gratis App en onze doelstellingen ook zo’n welkome toevoeging voor onze sport? Steun ons dan door een item te bestellen in onze webshop. We hebben nu onze XL Stickersheets voor Trial, Supermoto, Enduro, Quadcross, Sidecarcross én Motocross beschikbaar.
Bekijk onze shop