Slotcross voor inters bij Enduro Eindhoven

Weer iets nieuws om het leuker te maken. Enduro’s beginnen flitsend en duren tot een uur of drie. Sommige dapperen wachten dan op de prijsuitreiking, maar eigenlijk gaat het allemaal een beetje als een nachtkaars uit. Daar hebben ze in Eindhoven wat op verzonnen: de R.Kokx enduro-slotcross voor inters met geldprijzen!
De wedstrijd begint om 15.30 uur. De inters klassen E1, E2, E3 en EV40 rijden allemaal een serie over twee ronden. Van iedere klasse gaan de beste vier naar de finale. Dan is er nog een herkansing waarin alle niet-geklasseerden kunnen starten. Gaat ook over twee ronden en ook hiervan gaan de beste vier naar de finale. De finale met 20 rijders gaat over 4 ronden. De toptien mag aan de finish 500 euro prijzengeld verdelen, beschikbaar gesteld door R.Kokx enduroverhuur.
Aanmelden hiervoor: ovv enduroslotcross R.Kokx 23-02-2013 op de Landsard via leobrans@chello.nl
Deze slotcross telt niet mee voor het ONK enduroklassement.
Als deze try-out slaagt dan hopen we natuurlijk dat andere ONK organisatoren aandachtig meekijken en dit initiatief een vervolg geven.

Een mooi initiatief van de Enduro/Offroad commissie van de MAC Veldhoven, een sterk vijftal met Noppenbloed:
Leon Reniers: de voorzitter, is zeven dagen per week bezig voor de MAC Veldhoven. Hij moet af en toe van het gas af.
Alwin van Doremalen: een groot man, letterlijk en figuurlijk. De man achter de schermen.
Theo Vialle: De enduro-vrijwilliger van het jaar 2012. Deze off-the-road man bij uitstek kent alle ins en outs van het offroad wereldje.
Arno Willems: Een veelzijdig motorsportman, was actief in de motocross, trial, wegrace, supermoto en offroad. Een onmisbare schakel.
Leo Brans: De enduroman van de club. Altijd frisse ideeën en legt de lat hoog, niet alleen bij zichzelf.