De vrijwilliger van het jaar 2013 is ….

Sinds 2008 bestaat er een mooie prijs, beschikbaar gesteld door Jan Swinkels van het gelijknamige Smederij/Lasbedrijf, voor de enduro vrijwilliger van het jaar. Om al die mannen en vrouwen in het zonnetje te zetten die het hele jaar, bij weer en wind, de schouders eronder zetten en enduro in Nederland mogelijk maken. Ook dit jaar veel zwaargewichten onder de aanmeldingen, maar er kan er maar één met de hoofdprijs vandoor gaan. En dat werd Constant Hulshof.

Als je Constant Hulshof zegt dan zeg je Geesteren. Tot voor kort zeer actief bij de Toerenteller als secretaris. Deed alle inschrijvingen en verzorgt fraaie “oude doos” verhalen in het programmablad. Hopelijk kunnen we nog jaren uit zijn archief putten. Verder organiseerde hij van alles rond buitenlandse wedstrijd-deelname: verzorgingen regelen, posten, eten van gewone wedstrijden tot 2- daagses Kaltenkirchen enz. enz. en zesdaagses. Al vanaf Wales ISDE 1983 tot heel lang .

Eerdere winnaars:
2012: Theo Vialle en Piet van Mierlo, EaST Brabant enduro service team
2011: Ron van Hummel (de Goudvis) teammanager van OTRC de NOP, TCD Hummelo en nu gefuseerd met het Ariete-Chevrolet van Veen team.
2010: Joke Bulten VAMC de Graafschaprijders
2009: Willem en Joke Koops van MC de Toerenteller
2008: Jan Melssen