Husqvarna wint teamklassement in het ONK Enduro

Husqvarna Motorcycles heeft het teamklassement van het Open Nederlands Kampioenschap Enduro weten te winnen. Husqvarna was uiterst succesvol in dit kampioenschap want van de tien wedstrijddagen wisten zij er acht te winnen en verzekerden zich met een verschil van 45 punten op het tweede team van de titel.

Het succesvolle team bestond dit jaar uit vier rijders: Michel van Roon, Peter Bergsma, Thierry en Wesley Pittens. Niet alleen als team waren ze succesvol maar ook individueel streden ze gedurende het jaar mee voor de overwinningen in hun klasse. Dit had als resultaat dat alle vier de rijders ook in hun eigen klasse Nederlands Kampioen wisten te worden:

-Wesley Pittens E3
-Thierry Pittens A1 + scratch nationalen
-Peter Bergsma EV40
-Michel van Roon NV40

Met zes titels in het Open Nederlands Kampioenschap Enduro heeft Husqvarna bewezen dat ze een uiterst competitieve en betrouwbare machine hebben waarop rijders titels binnen kunnen halen. In de komende weken zal het team zich voor gaan bereiden op seizoen 2015 waarin ze uiteraard opnieuw mee gaan strijden voor het hoogst haalbare in hun klasse.