Nieuwe geslaagden en KNMV-trainersopleidingen van start in september

Wil jij jonge motorsporters begeleiden en coachen zodat zij zich ontwikkelen tot de best mogelijke coureurs? In september gaan er weer twee verschillende KNMV-trainersopleidingen van start.

Opleiding MT-2

De MT-2-opleiding leidt je in drie maanden tijd op tot een assistent-motorsporttrainer, die binnen de (breedte)sport met sporters op club-, district- en cupniveau werkzaam is. Als assistent-motorsporttrainer enthousiasmeer jij sporters in hun sportieve en technische ontwikkeling.

Bekijk hier de informatieflyer
en/of meld je direct aan.

Opleiding MT-3

De MT-3-opleiding leidt op tot zelfstandig motorsporttrainer, die werkzaam is binnen de breedtesport en/of de beginnende wedstrijdsporter begeleidt. Het werkterrein van de motorsporttrainer-3 is de motorsportclub, het motorsportteam of één of meerdere individuele rijders. De trainer richt zich op het coachen, trainen en begeleiden van (jeugd)rijders richting wedstrijdniveau.

Bekijk hier de informatieflyer en/of meld je direct aan.

Meer informatie:

Neem voor meer informatie contact op met de KNMV, via Mario Pieterse: 026 – 352 8532 of m.pieterse@knmv.nl.

Geslaagden MT-2-opleiding

24-07-2015

Vier cursisten van de KNMV MT-2-opleiding (leidt op tot assistent-motorsporttrainer) hebben met positief resultaat hun opleiding afgerond.

In de sportdiscipline motocross zijn dit: Robin Holtmeulen uit Afferden, Martin van Munster uit Panningen, Geek Vullings uit Deurne en Eddie Looman uit Zelhem. Op offroadgebied is geslaagd Robin Ebert uit Nieuwedijk NB.

Allen zijn toegevoegd op de lijst van KNMV Gediplomeerde Motorsport Trainers 2015.