Robert van Pelt goed van start in Serres rally

Robert van Pelt uit Ridderkerk heeft een goede start gemaakt in de Serres Rally in Griekenland. De 22-jarige Husqvarna-rijder wist een negende tijd op de klokken te zetten, wat hem een goede uitgangspositie geeft voor de eerste etappe op maandag.

Robert rijdt in de Serres Rally op de door Memo Tours ontwikkelde motor. Deze motor wordt gedurende de rally getest en beproefd. In de Proloog voelde Robert zich er heerlijk op thuis. Het vermogen komt er soepel in en ook de handling van de motor past precies bij de rijstijl van Robert.

Commentaar Robert van Pelt: ’’Het is voor mij fijn dat ik nu op mijn eigen benen sta en zelf mijn beslissingen kan nemen. Ik heb op dit moment ondersteuning van Husqvarna Nederland en alles loopt gesmeerd. Ik ben heel erg te spreken over de motoren en zie deze steun als een extra motivatie om samen met de relaties en sponsoren toch het ultieme doel te bereiken, een top tien plaats in de Dakar Rally. Hiervoor heb ik alle zeilen bijgezet en heb al een aantal rally wedstrijden gereden dit jaar en zal hierop aansluitend de zwaarste enduro-wedstrijd ter wereld rijden. De ISDE zesdaagse wordt namelijk direct na de Serres Rally gehouden in Slowakije’’.

Foto: Rallymaniacs.nl