Nieuwsbrief Beta enduro team 01.2016

beta_bjornDe start van het enduro seizoen 2016 staat voor de deur. De eerste enduro van het jaar zal op 30 januari 2016 in Enter plaatsvinden. Het Beta-enduroteam wil haar sponsers bedanken voor het mogelijk maken van de inzet van drie jonge talenten in de endurosport.
Bjorn Sloot zal in zijn derde jaar op de Beta in de E3 met een 300 tweetakt van start gaan. Hiernaast zal hij diverse EK-wedstrijden rijden.

beta_dominiqueDominique Tijhuis Trutmans haalde 25 januari zijn motorrijbewijs. Hij zal zijn enduro-carrière starten in de N2 op een Beta 430 viertakt. Verder zal hij indien mogelijk enkele buitenlandse enduro’s gaan rijden.

Joey Bak flirtte al eerder met de enduro’s. beta_joeyIn 2016 zal hij hier een vervolg aan geven en start hij met een Beta 300 tweetakt in de N3-klasse.

Graag delen we alle informatie, voortgang en prestaties van de rijders met u. We bieden u hiervoor de mogelijkheid via onze internetsite www.beta-enduroteam.nl en onze Facebookpagina. Hier vindt u naast alle verrichtingen ook wetenswaardigheden over het team. Mocht u vragen hebben of om een andere reden graag met ons in contact komen, kunt u ons bereiken op info@beta-enduroteam.nl.