Info Enduro Vorden 22 oktober

2016ev10_info_enduro_vordenAls VAMC organisatie hebben we weer een mooie route van ongeveer 80 km aan elkaar kunnen knopen, met weer een aantal bospassages die nog niet eerder mogelijk waren.
Ondanks  dat er op het laatste moment 6 spoorwegovergangen werden afgesloten, is het toch gelukt om de 53ste Oostgelderland rit door te kunnen laten gaan.  De vrijwilligers en routechef’s van de V.A.M.C. “De Graafschaprijders” hebben hun veerkracht getoond door meteen aan een oplossing te werken zodat de enduro toch kan doorgaan.

Door het sluiten van deze spoorwegovergangen worden de overgebleven 2 spoorwegovergangen op de N319 intensiever gebruikt. Door ons, maar ook door het andere verkeer, hier moeten we rekening mee houden.  Vorden staat bekend om een strakke rijtijd; echter  omdat we  eventueel oponthoud bij een overgang niet kunnen voorkomen/ voorzien, zullen we de rijders wat meer tijd op de route geven.

De regen die vandaag woensdag 19- 10 is gevallen was weliswaar niet prettig om in te werken maar de route en de proeven zijn er beter van geworden, minder stof( wallen).