Robin Holtmeulen en Norman Veerbeek winnen 6 uurs extreme enduro van Rommersheim

Vrijdag avond vertrokken Robin Holtmeulen en Norman Verbeek samen met een ander Nederlands team richting Rommersheim. Zaterdag ochtend kon er tussen 08:00 en 09:30 ingeschreven worden. Om 10 uur was er nog een rijdersbriefing. Daarna kon er opgesteld worden voor de start. Om 11 uur ging het startschot! Norman was erg goed weg en pakte meteen een 2de positie. Al snel kon hij de aanval inzetten op de 1ste. En dit met succes. De eerste plaats is daarna niet meer uit handen gegeven. Ieder uur werd er netjes gewisseld. 1 ronde duurde ongeveer 14 min.

Door dat het de hele week hier geregend had en het de zaterdag nog steeds de hele dag regende werd het alleen maar extremer en was het erg moeilijk om alle steile bergen op te komen die alleen maar gladder en gladder werden. Het was erg opletten op de glibberige klei. De organisatie had een mooie ronde uitgezet. Met veel extreem er in. Veel steile klimmen, steile afdalingen en hindernissen.

Robin en Norman: het was een erg mooie wedstrijd en goed georganiseerd. Doordat het zo nat was werd de ronde echt moeilijk. Volgend jaar zullen wij onze plaats uiteraard weer gaan verdedigen. We kijken terug op een mooie dag!