MC Sportlust geniet van Endurotrip bij Offroad Italie

mcsportlustDe harde kern van MC Sportlust is onderweg voor hun traditionele jaarlijkse enduro trip. Dit keer gingen we naar Robert en Karin Kreuze in Gosparini nabij Lisciano Niccone in Umbrië, zeg maar midden Italia. Er werd 4 dagen met gids Robert gereden en een aantal mannen ging zelf tijdens de rustdag met behulp van de Garmin nog even op zoek naar mooie paden.
Er werden prachtige routes gereden, die in principe voor iedereen goed te doen waren. Mooie klimmetjes, bossen, stenenpaden, etc, het gebruikelijke werk wat je in het buitenland in de bergen mag verwachten. Waar het iets moeilijker werd mochten de Xtreme rijders van de Houtigehaagster MC zich even uitleven als training voor de Romaniacs waar weer 2 leden aan mee gaan doen in Juli.
Het weer hadden we mee; rond 20 graden en met name de laatste dagen nog warmer en volop zon.  Qua eten en drinken kun je het natuurlijk ook niet veel beter treffen dan in dit land. Bij de familie Kreuze werd goed op ons gepast en hun locatie en gastenverblijf op een berghelling ten noorden van het Lago Trasimeno is werkelijk geweldig, jammer dat het zwembad nog te koud was, volgende keer nemen we een dompelaar mee. Als je hier eens naar toe wilt, meer info op www.offroaditalie.nl