Van start met stichting ‘Moto Inside’

Een tweetal motorsport liefhebbers werken toe naar het lanceren van een gratis App.
Vorig jaar februari lanceerde Jean-Paul Maas de korte documentaire ‘De Strijd voor Motorcross’. Een confronterende documentaire over de meest bedreven motorsport die ons land kent. Als vervolg op zijn documentaire bezocht hij 60 motorclubs, teams, fabrikanten en andere belanghebbende om zijn initiatief en bijbehorende idee voor het maken van een App nader toe te lichten.
Gaandeweg kwam Lex Lemmens, een bedreven App-ontwikkelaar met roots in de sport, op zijn pad. Ook Lex was enthousiast en pakte de handschoen op om de doelen die dit initiatief met zich meebrengt samen te gaan realiseren. Lex en Jean-Paul zijn nu bijna dagelijks aan het bouwen aan de app die medio januari beschikbaar moet zijn voor een testpanel van clubs en rijders. In een korte video laten ze al een deel van de functionaliteiten zien. De eerste versie voor het grote publiek moet begin maart beschikbaar zijn in de AppStore en via GooglePlay. Voor de mensen zonder smartphone is er een web-App beschikbaar.

Volg het laatste nieuws over Moto Inside en de vorderingen op de socials of schrijf je in voor de nieuwsbrief via www.motoinside.app

Doelstellingen
* Het ondersteunen van alle partijen die gebruik maken van motorsport faciliteiten zoals circuits middels een gratis beschikbare App. Dit voor een optimaal en verantwoord gebruik.
* Het behouden en creëren van toekomst bestendige motorsport faciliteiten.
* Het aantrekken van nieuwe motorsportfans en beoefenaars.
* Het organiseren en faciliteren van promotionele (motorsport) evenementen in de breedste zin van het woord.
* Het stimuleren van jongeren om te kiezen voor leren en werken in de technische sector.