6 daagse reunie uitgesteld

Helaas moeten Andre Pullen en ik (Erik Nijkamp) jullie hierbij mededelen dat onze 6 daagse reünie die gepland was voor 13 juni in Markelo is uitgesteld naar 2021 vanwege het COVID 19 virus. We hebben de beslissing zolang mogelijk uitgesteld maar zijn tot de conclusie gekomen dat het niet verstandig is om bij elkaar te komen en een gezellige dag te hebben. Helaas.
Dit betekend niet dat het niet gaat gebeuren. We gaan een nieuwe datum prikken bij De Kroon in Markelo en laten jullie die datum zo snel mogelijk weten.
Zijn er nog mensen die je weet die bij de Nederlandse 6 daagse betrokken zijn geweest en niet deze e-mail hebben ontvangen, schrijf mij even een email met de naam en zijn of haar e-mail adres. Ik heb momenteel 75 e-mails van rijders, helpers, sponsors en andere mensen die bij een Nederlandse 6 daagse betrokken zijn geweest en ik weet zeker dat die lijst twee keer zo groot moet worden voordat we volgend jaar bij elkaar komen,

We bedanken hiermee ook de mensen die veel enthousiasme hebben getoond voor het idee wat heel belangrijk voor ons geweest om er een leuk evenement van te maken We hebben het gevoel dat het een succes wordt!!

Erik Nijkamp en Andre Pullen


Erik Nijkamp
Off Road Champions – Super-B USA
622 Columbine Rd
Woodland Park, CO 80863, USA
www.offroadchampions.com
email