100% ® GENERATION 2: de nieuwe collectie!

De 2021-collectie bevat nieuwe en verbeterde Racecraft-, Accuri- en Strata-stijlen.
100% heeft zijn Generation 2-lijn van hoogwaardige brillen gelanceerd, met updates voor de populaire stijlen Racecraft, Accuri en Strata. Met uitzonderlijke aandacht voor detail, hebben alle drie Generation 2-stijlen een 17,5 procent groter verticaal gezichtsveld ten opzichte van de Generation 1 modellen.
Het gezichtsveld is een van de belangrijkste dingen tijdens het rijden, de 100% ontwerpers hebben dat tot hun belangrijkste focus gemaakt voor de Generation 2-bril”,.

“We wilden niet alleen voldoen aan de eisen van de snelste racers ter wereld, we wilden ze overtreffen. Met de Gen 2-lijn is de beste bril ter wereld nog beter geworden. “

De Racecraft 2 is de beste kampioenschapsbril die is verfijnd om een nog groter gezichtsveld en ongeëvenaard comfort te hebben voor aanhoudende dominantie op het circuit.
De Accuri 2 zet een nieuwe maatstaf voor eersteklas prestaties tegen een middenprijs en biedt bescherming, zichtbaarheid en comfort op topniveau.
De Strata 2 biedt uitzonderlijke waarde voor alledaagse rijders en groeiende racers, en legt de lat hoger van hoe goed een essentiële bril kan zijn.
Alle drie Gen 2-stijlen hebben een drievoudige montage voor tear offs, extra brede band met siliconencoating voor maximale grip, een lensbevestigingssysteem met negen punten om de lens vast te zetten en een lens van polycarbonaat met een anti fog coating. Gen 2-brillen zijn ook voorzien van zacht schuim voor het gezicht om zweet op te nemen en een verbeterde neuspassing afgeleid van de revolutionaire Armega voor optimaal comfort, de hele dag door.
Hoewel elk model unieke kenmerken heeft, gebruiken ze alle drie dezelfde technologie met verwisselbare lenzen en tear off systeem, zodat rijders kunnen worden uitgerust voor alle rijomstandigheden zonder dat ze extra accessoires hoeven in te pakken. Het is 100% ’s meest veelzijdige brilsysteem tot nu toe, en het is klaar om een game-wisselaar te worden voor rijders op elk niveau van de sport.

Vanaf nu leverbaar bij uw Hocoparts dealer!!