Leppink Adventure: beste wensen en op naar de Oost-Europa Rally

Lieve mensen,
Hele fijne dagen gewenst en als je gezond bent houd je dan aan de regels. De zorg piept en kraakt maar gelukkig komt de vaccinatie opgang en is er licht aan het eind van de tunnel. Wij hebben een fantastische hobby, ik kan heerlijk met de Enduro, Trial of MTB op pad. Er zijn plaatsen genoeg waar je gewoon op meer dan voldoende afstand heerlijk buiten kan spelen.
Leppink Adventure nodigt je graag begin september uit voor een heerlijke enduro week door Roemenië.

Oost Europa Rally – Roemenië de 100% Offroad enduro rally voor alle niveaus! Laat je verleiden voor een week lang enduro plezier door de Roemeense Karpaten. Geschikt voor standaard enduro motoren tot 150kg: 250tpi tot 500 4T. Geen saaie verbinding of lange etappes. Navigeren doe je met een roadbook of Tripy. Tripy, het digitale roadbook, monteer en leer je in een minuut. Kortom, alle ingrediënten voor een onvergetelijke enduro rally vakantie!

* 04 tot 11 September 2021.
* 6 avontuurlijke rijdagen.
* Overnachten in mooie hotels.
* Transportservice motoren vanuit NL.
* Technische assistentie.
* Medische assistentie.
* Roadbook en waypoints.

Alle informatie en verslagen van vorige edities kun je vinden via onderstaande link: https://www.leppinkadventure.nl/oost-europa-rally

Lieve mensen geniet van de feestdagen, wees geen super spreader, de zorg kan het in januari echt niet aan. Alleen door afstand te houden en geen groepen te ontvangen kunnen we elkaar helpen.

Goed Goan, Gerjan