Mooi weekend voor Hans Vogels met 2 keer winst!

Voor de derde keer op rij wint Hans Vogels de RTL GP Dakar PreProloog
Er is eigenlijk niet veel toe te voegen aan onderstaande video’s.
De eerste is een sfeerimpressie gemaakt door Logistic Force en de tweede video is een interview met Hans door Motorcrossplanet.
Sfeerimpressie RTL GP Preproloog team Hans Vogels 2015
Hans Vogels mikt opnieuw op top 15 plaats in Dakar Rally
Onze sympathieke Brabander heeft er dus flink zin in. Hij is nuchter genoeg om te zien dat de deelnemerslijst flink is uitgebreid met goede rijders en hij roept echt niet heel hard dat hij wel eens even een top 10 plaats zal gaan rijden, maar gaat zijn uiterste best doen om zo goed mogelijk te presteren.

Wie Hans kent, weet dat dat waar is. Net zoals zijn uitspraak over winnen. Het zit in zijn bloed. Maar winnen kan op vele manieren.. Dat heeft niet per se met de eerste trede van het podium te maken..

Er zijn aardig wat interviews geweest op de dag van de Proloog. Foto’s gemaakt met producten van sponsoren, die kunnen dan weer gebruikt worden op hun eigen media en leuke afspraken gemaakt zoals bijvoorbeeld met Grandprix radio. Zij gaan regelmatig updates van Hans op de radio laten horen.

vogels_zelhemHans bedankt iedereen voor de plezierige dag, de hartverwarmende reacties en succeswensen afgelopen zondag.

Bij de Enduro wedstrijd in Zelhem kon Hans afgelopen zaterdag zijn klasse ook winnen. Al met al werd het een heel mooi weekend met 2 keer winst!

Volgende week zaterdag staat de enduro van Hellendoorn op het programma en de rest van de week staat in het teken van inpakken, organiseren, bedenken wat er vergeten wordt en nog meer inpakken..