Enduro Harfsen gaat nog steeds door!!!

De voorspellingen van de afgelopen 48 uur waren niet fraai, daarom werd vorige week besloten om hedenavond (16-11-2015) een extra enduro-vergadering te beleggen.

Tijdens deze vergadering hebben we de rayons besproken en kunnen we vaststellen dat we vooralsnog mazzel hebben gehad met het weer. We kunnen tot op heden de route vrijwel geheel rijden (in originele vorm) en ook nog eens in prima conditie. De voorspellingen voor de komende dagen wisselen van uur tot uur en er zal ongetwijfeld nog wel wat regen vallen, maar dat scheelt weer filters wisselen.

Wij gaan vol goede moed verder met het opbouwen van de route en de proeven en bekijken de situatie van dag tot dag en hebben daarbij veel overleg met de landeigenaren. Zolang die het leuk vinden, vinden wij het nog leuker!

Start/ Finish locatie Vlinderhoeve gewoon bereikbaar!
De Bathmenseweg, waar de start/finish aan gelegen is, hebben wij speciaal voor de enduro opnieuw laten asfalteren. Tevens zullen de bermranden van beton worden voorzien. De verwachting is dat dit zaterdag nog niet helemaal 100% uitgehard is, dus blijf a.u.b. op de weg. In overleg met de uitvoerder, kunnen we echter wel gewoon over de Bathmenseweg naar de Vlinderhoeve, en dit alles op een vers stukje asfalt. Hoezo service?!

Tot zover deze update, niks om je zorgen over te maken, dus kom allen zaterdag naar Harfsen voor de voorlaatste enduro van 2015.

Vriendelijke groeten,

Enduro commissie en bestuur MC Hamac