Noord Holland: Stukje dichter bij een vaste baan

Frank en Christian Noord HollandNieuws uit Noord-Holland. ”Ruim 1100 inschrijvers voor het nieuwe off -road centrum in Noord Holland.
Graag willen we van de gelegenheid gebruik maken en iedereen erg te bedanken. Bedanken voor jullie inschrijving en steun, dit wordt enorm gewaardeerd. De inschrijvingen zijn van groot belang. We zijn er nog niet maar met meer dan 1100 inschrijvers maken we al een redelijke vuist. Heb je nog niet ingeschreven, doe het dan nu. We hebben de steun heel erg nodig.

Juist nu, nu we zo dicht bij een goed resultaat zijn. De plannen zijn geweldig, zie ook de FB pagina en de site www.mc-nh.nl ! Je kan gewoon niet tegen zo’n geweldig accommodatie zijn. Aan werkelijk alles is gedacht om de eventuele overlast te minimaliseren.

De inschrijvingen vormen de basis voor de toekomst van een eigen permanente Motorcross, Trial en Enduro locatie in Noord-Holland. Maar we zijn er nog niet! Blijf het bericht delen, vraag zoveel mogelijk mensen zich ook in te schrijven en help ons hiermee enorm!

Voor meer informatie en het Inschrijf- en Enquêteformulier: www.mc-nh.nl

Facebook pagina:
We hebben sinds vorige week ook een facebook pagina geopend. Deze pagina loopt heel goed. De pagina is te vinden op www.facebook.com/mcnoordholland