Het ONK enduro staat stil, maar het Beta-enduroteam niet !!!

De normale onderbreking in het ONK enduroseizoen is dit jaar door maar 1 wedstrijd in het voorseizoen erg lang. Dit betekent echter niet dat het Beta-enduroteam stil staat: Bjorn reed twee EK-wedstrijden in Italië en Frankrijk. De wedstrijden waren zwaar en risicovol, verschillende rijders vielen uit, maar de routes waren mooi en Bjorn wist in beide wedstrijden netjes de eindstreep te halen. Hij pakte zelfs al enkele EK-punten. Tijdens de wedstrijd in Frankrijk werd Bjorn vergezeld door Dominique die zo’n wedstrijd en alles wat daarbij hoort wel eens wilde meemaken! Hij heeft de proeven en routes kunnen bekijken en hoopt volgend jaar zelf te starten in de EK’s.

Verder wordt er druk getest en bereiden we alles voor om in de tweede helft van het seizoen de goede start te continueren. Dit betekent een hoop werk voor zowel rijders als teamleden om met de producten van de diverse sponsoren de 2016 motoren klaar te maken voor de wedstrijden.

Om de motoren, de rijders en de overige spullen goed vast te leggen, heeft ook de fotoshoot van het team al plaatsgevonden. De foto’s kunt u vinden op www.beta-enduroteam.nl . Wij vinden de de foto’s de moeite waard om te bekijken.

We zullen u voor de start van het enduroseizoen nogmaals informeren over de voortgang en activiteiten van ons team.

Met vriendelijke groet, Beta-enduroteam