BETA pakt de overwinning voor merkenteams tijdens ONK enduro in Havelte

bjornhavelteDe goede prestaties van onze drie rijders van het Beta-enduroteam, Bjorn Sloot E3 ,Joey Bak N3, Dominique Tijhuis Trutmans N2 en de vierde man van het BETA merken team, Michel Reins, wist BETA de overwinning te pakken in de strijd om de merken titel in Havelte.
De Enduro in Havelte is een echte zand/cross enduro waarbij Bjorn Sloot
de technische aspecten die anders in enduro’s zitten erg miste. Bjorn lette goed op

en maakte geen fouten tot de laatste ronde. Bjorn gleed onderuit vlak voor het aanwezige publiek. Er was geen grote schade maar Bjorn verloor wel tijd. Hij werd vijfde in de zwaar bevochten E3 klasse.

Dominique Tijhuis Trutmans en Joey Bak, moesten in dezelfde minuut vertrekken en konden de hele dag samen op rijden. Door goed samen te werken wisten ze elkaar op te stuwen tot betere tijden en prestaties.

Door deze samenwerking wisten de heren voor beide de overwinning te realiseren. Beide wonnen met overmacht hun klasse. Dominique de N2 en Joey de N3. Ook in de scratch waren ze weer 1 en 2, waarbij Dominique aan het langste eind trok en de overall overwinning pakte. Een prachtige prestatie voor de twee nieuwkomers in de enduro wereld.

Al met al een prachtige dag met bijzonder goede resultaten voor Beta en het Beta enduro team. De rijders en teamleden zijn nu de voorbereidingen aan het treffen voor de volgende enduro te Vorden.

We willen vsfoto.nl en diversefotos.nl bedanken voor de foto’s