Gelimiteerd aantal daglicentie startplekken beschikbaar voor EK Enduro Harfsen!!

Ja, je leest het goed. In overleg met de KNMV hebben we besloten om een gelimiteerd aantal daglicenties toe te laten tot de EK Enduro in Harfsen op 28 & 29 oktober 2016. Het nieuwe aanvullend reglement is in de maak. De daglicenties zullen evenals de nationalen 2 rondes van 90 km. rijden met daarin 4 proeven per ronde.

Inschrijven kan via de bekende weg: http://hamac.nl/informatie/enduro/enduro-inschrijving Sluitingsdatum voor de inschrijvingen is 20-10-2016 (tevens is dat de uiterste betaaldatum).

Startplaatsen worden toegekend op basis van volledige inschrijving, dus inclusief betaling*! Kosten bedragen € 70,- over de 2 dagen (kunt alleen voor 2 dagen inschrijven). Let op! De daglicenties moet je voorafgaand via de KNMV aanschaffen, dit kan dus niet meer op de dag zelf bij club. Je kunt ook gebruik maken van de “knipjes”regeling van je offroad licentie, deelname aan de EK betekend een knipje voor elke dag (dus 2 knipjes voor de snelle rekenaars).

Ook de daglicenties zullen op donderdag 27-10-2016 tussen 09:00 en 18:15 de motor moeten inleveren en keuren. Bij de administratieve controle ontvangt men de rijnummers die op een deugdelijke manier op de motor moeten worden aangebracht.

Dus maak gebruik van deze unieke kans om een EK-enduro mee te maken. Alleen voor de snelle beslissers, dus snel inschrijven en betalen!