Nieuwsupdate Hans Vogels. Mooie strijd in Vorden!

hans-vogels-vordenDe kersverse papa Vogels schreef een tweede plaats op tijdens de enduro wedstrijd in Vorden. De tweede wedstrijd voor het ONK kwam vlak na de geboorte van de tweede Vogels telg. Hans bevond zich in de zevende hemel door het kleine wonder, maar helaas horen er ook gebroken nachten bij door luierwissels en daar rij je geen goede wedstrijd op. “De tweede plaats in Vorden is dus een familieprestatie,” zegt Hans later. “Dankzij mijn lieve vriendin en behulpzame moeder kon ik een hotel in Vorden opzoeken om uitgeslapen aan de wedstrijd te beginnen.”
Wederom “close racing” in Vorden. Als je de proeftijden eens goed bekijkt, zie je dat er slechts enkele secondes verschil in zitten en dat het ook mooi stuivertje wisselen is tussen de nummer 1 (Thierry Pittens) en Hans Vogels. In de totaalstand van de E2 klasse staat Hans nu op een gedeelde tweede plaats achter kopman Thierry Pittens met 8 punten verschil.
“Het is een spannend seizoen met tot nu toe hele mooie enduro’s,” volgens de kersverse vader. “De organisatie van Vorden had ook weer ontzettend hun best gedaan. Met een mooie bosproef, een echte enduroproef en twee proeven op bouwlanden hebben we een mooie ONK wedstrijd gereden. Ik heb goede focus kunnen pakken en haast foutloos gereden op mijn super fijne KTM 450EXC. Ik heb zin in de volgende wedstrijd aanstaande zaterdag in Hellendoorn.”