Vrijwilliger van het jaar 2017 en de scratch prijzen

scratch-nationalen-TwinAir-bokaalEen dikke week voor de Kampioensrit in Veldhoven zijn alle titels nog onbeslist. Dus ook in Eindhoven wordt het weer spannend en gaan we pas zondagavond zien wie de mooiste bekers mogen ophalen. Dat geldt ook voor de onofficiële scratch prijzen bij de Inters (de Motorgazet AP bokaal), de Nationalen (TWIN AIR bokaal) en de Rookies (de enduro.nl gouden medaille). Voor al deze prijzen geldt “het gas zit rechts”.
Voor de vrijwilliger van het jaar, de 2Masters Polymer ** Technology beker, werkt het anders. Daarvoor moet je door iemand anders aangemeld worden en dat kan nu nog!
Kandidaten nu aanmelden via info@enduro.nl
– Naam en woonplaats van de vrijwilliger
– Vertel in enkele woorden waarom deze persoon volgens jou de VRIJWILLIGER VAN HET JAAR is. 
– Geef jouw mobiele telefoonnummer in het mailtje (om zo nodig jouw kandidaat uit te nodigen)

Een nieuwe sponsor dit jaar voor deze prachtige prijs: 2Masters Polymer ** Technology.  2Masters is het bedrijf van Erwin en Dinand Tijhuis (bekend van de MCNH Hellendoorn). Het is een bedrijf, gevestigd in Rijssen, dat hoogwaardige kunststoffen produceert volgens de nieuwste technologieën.
“De 2Masters Polymer ** Technology Vrijwilligers Trofee” voor deze super vrijwilliger zal uitgereikt worden na de tweedaagse-enduro van Eindhoven op zondag 26 november 2017 om ca. 19.00 uur. De jury bestaat uit Erwin Tijhuis, Jan Swinkels, Leo Brans, Alex Peters en Henk van der Spek.