Thierry Pittens pakt overtuigende zege in ONK Enduro in Holten

Husqvarna-rijder Thierry Pittens heeft op overtuigende wijze de tweede wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap Enduro in Holten weten te winnen. Thierry wist niet alleen de E1 klasse met ruime voorsprong te winnen maar ging daarnaast ook met de zege in de scratch aan de haal.
Thierry opende sterk en wist in de eerste proef gelijk een tijd neer te zetten waarmee hij 24 seconden sneller was dan de tweede man in zijn klasse. Thierry hield vol en wist ook in de tweede proef weer een aantal seconden op de tweede man te pakken. In de proeven die daar op volgden wist hij zijn voorsprong vast te houden in de scratch stand.

Na een lange dag van vier ronden en twaalf proeven pakte Thierry de winst met een voorsprong van dertig seconden op de tweede man. In de E1 klasse was zijn voorsprong maar liefst 7 minuten op de tweede man.

Na twee overwinningen voert de rijder uit Vorstenbosch het klassement aan. Thierry zal zich nu gaan voorbereiden op de volgende wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap Enduro op 8 april in het Belgische Mettet.