Mathias Van Hoof verlengt contract met Betamotor

Na zijn valpartij op het einde van de laatste wedstrijd in Zelhem (NL), waarbij de BETA Denicol rijder zijn linker sleutelbeen op meerdere plaatsen brak ,kreeg de jonge Herentalsenaar gisteren het groen licht van Doctor Claes. Amper enkele uren later trok hij zijn SHOT kleding aan om zijn nieuwe BETA 350 in de Kempen zijn eerste meters te rijden na de verplichte stop van 6 weken. “ Het voelde geweldig goed aan om weer op de motor te zitten en weer te kunnen trainen. Ik heb na 6 weken van inactiviteit nog niet alle kracht en bewegingsvrijheid met mijn linkerschouder, maar dat komt wel terug. Ik voel me goed en ga me nu voorbereiden op het 2019 seizoen”
’s Avonds kwam nog beter nieuws van BETA – Salesmanager en verantwoordelijke Bengt Laeremans. “ Het seizoen 2018 eindigde in mineur voor Mathias , maar hij herstelt snel en we zagen ook een geweldige progressie gedurende het seizoen. Als eerstejaars Inter was de start nog moeilijk, maar Mathias bleef hard werken en zette zijn progressie door met zeer mooie resultaten en een welverdiende titel als vice kampioen E3 als bekroning. Daarom willen we graag met hem verder gaan in 2019 en bieden we in samenwerking met de Fabriek in Italië en Jonny en Gerben van Joramo Motors onze volle ondersteuning aan.”

Voor 2019 zal Van Hoof dus opnieuw op BETA kunnen rekenen en heeft hij ambitieuze plannen: “ Ik ga naar de E2 klasse want de 350 viertakt ligt me héél goed. Maar in de E2 is meer concurrentie, dus het zal hard worden. Daarom ga ik nu werken aan bepaalde punten, zodat ik constanter wordt en minder foutjes maak. Naast het BK, La Chinelle en de Six Days in Portugal zal ik ook nog enkele Ek’s rijden . Zonder mijn trouwe sponsors Beta, Denicol, Shot, Bell, Forma en de vele anderen , zou dit niet mogelijk zijn. Mijn dank gaat naar hen, mijn ouders, Jasna , Chris Hias en de vele vrienden die me steeds bijstaan,” aldus de gemotiveerde Van Hoof.