De Zesdaagse voorbereidingen bezien door Wilco Bruijn

Hier even een bericht mbt de voorbereidingen voor de zesdaagse in Portugal.
In een vorig bericht schreef ik :
De verwachting is dat er volgend jaar een grote groep rijders afreist naar Portugal.
Inmiddels hebben 39 ISDE rijders en 4 Vintage rijders zich aangemeld, dit is inmiddels ook doorgegeven aan de organisatie in Portugal. De KNMV heeft onder voorbehoud ook een Trophy Team en een Junior Trophy Team aangemeld. Persoonlijk ben ik erg druk geweest om ook een Women Tropy Team ingeschreven te krijgen maar dat is helaas niet gelukt.
De KNMV heeft samen met bondscoach Henk Boersma enkele rijders geselecteerd en deze groep heeft afgelopen zondag reeds hun eerste training in Zelhem middels een trial training o.l.v. Alex van de Broek gehad. Hier is ook geoefend in het banden wisselen, erg belangrijk tijdens een zesdaagse.

Ook schreef ik:
De organisatie staat inmiddels als een huis, op het financiële vlak hoop ik nog verbeteringen te kunnen aanbrengen. Ik heb reeds toenadering gezocht tot iemand en die gaat mij helpen.
Dit is ook gelukt, Jos Arends en Henri Rikhof helpen in het voortraject ook mee. Gezien het grote aantal rijders dat zich aangemeld heeft en de daarbij behorende helpers gaan we nu met een groep van over de 100 mensen en dit vergt een gedegen aanpak. Met deze heren erbij gaat dat zeker lukken.
De 1e vergadering hebben we gehad en er was een grote opkomst. De rijders en helpers luisterden naar hetgeen inmiddels al weer geregeld is.

In mijn vorige stukje stond ook :
Tevens gaan we weer T shirts verkopen in combinatie met een toevoeging in de fotoapp. Hierbij denk ik aan een club van 50. Deze club van 50 betaald dan € 50,- krijgt dan een T shirt en treedt toe tot de foto app. Er zijn toch zeker wel 250 enduro fans die ons een warm hart toedragen ?
Dit loopt ook. Inmiddels hebben we al meer dan 115 aanmeldingen voor een dergelijk shirt. Inmiddels hebben we het aantal verhoogd naar 300 stuks. Er is dus volop kans om zo’n Poloshirt te bemachtigen ….

Inmiddels is de 1e ONK enduro geweest in Holten onder echte enduro omstandigheden in m.n. de 3e ronde. Als je dan de uitslagen bekijkt, dan zie je dat de jonge rijders best wel vaak hoog geklasseerd zijn. De jeugd komt eraan … Tevens kun je hierin zien dat we t.o.v. de Belgen best goed gepresteerd hebben. Ik hoop dat men dit in Arnhem ook gezien heeft.

De aanmelding voor de zesdaagse loopt nog. De definitieve aanmelding weten op 7 april, na deze datum kunnen we dan concreet de teams vormen en afspraken maken.

Zo’n evenement kan helaas niet zonder sponsoring, dit begint inmiddels ook te lopen. Zo gaan we waarschijnlijk met gezamenlijk vervoer voor een deel van de rijders naar Portugal. Dit wordt dan door 1 van de rijders tegen kostprijs aangeboden en daar zijn we blij mee. Zo probeert iedereen een steentje bij te dragen. Wilt U ons ook ondersteunen neem dan a.u.b. contact met mij op.
Als jullie nog andere ideeën hebben op met name het financiële vlak dan hoor ik dat graag.
Mijn emailadres is wilcobruijn@gmail.com. Via whattsapp mag ook 06 – 53484569.

In de aanloop naar de zesdaagse nemen de rijders aan diverse wedstrijden deel, o.a. komend weekend WK in Dahlen, EK Enduro’s, Belgisch kampioenschap, overige ONK enduro’s en zo zijn er nog diverse wedstrijden. TEAMNL wenst jullie hierbij erg veel succes. Tevens is TEAMNL ook voornemens om ook nog een trainingsdag te organiseren en daar zijn we nu druk mee aan de slag.

Als laatste wil ik nog graag alle sponsoren, in welke vorm dan ook, bedanken voor hun inbreng in 1 van de afgelopen 4 jaren. Deze mensen hebben allemaal een groot enduro hart.

Met Endurogroet Wilco Bruijn