Simon Koning had een mooie dag bij ONK Vorden

Het ONK enduro is afgelopen weekend gestart in Vorden, de eerste NK wedstrijd in Nederland sinds de corona. Ik kan terug kijken op een mooie dag, er lagen 3 mooie en technische proeven waar ik dacht wel lekker op rond te kunnen gaan. Ik had vrijdag alle proeven gelopen om ze goed te verkennen, het weer was ook top, dus alles was aanwezig om er een mooi enduro weekend van te gaan maken.

Toch had ik in de eerste ronden wat problemen om op de motor te blijven zitten, ik was wat te gretig en maakten daardoor toch een paar foutjes waardoor ik eigenlijk in 2 proeven wat tijd verloor door onnodig grond onderzoek. Ik ben toen iets behoudender gaan rijden en dat verliep goed. Ik heb heerlijk rond gereden en ben tevreden met het resultaat. In de laatste proef zetten ik nog een goede tijd, waardoor ik nog een plekje klom in het scratch klassement.

In mijn klasse, de E2/3, ben ik op een 10e plaats geëindigd en in het scratch over all klassement op een 20e plaats!!

Motor deed het top alles was gewoon zo als het moest zijn, Motor huis de Doelen en van der Vegt parts bedankt voor de support. Ook al mijn andere sponsoren bedankt voor de steun en de support, het is fijn dat ik elk jaar weer op jullie kan rekenen.

Nu alles klaar maken voor donderdag, de EK wedstrijd in Hellendoorn, drie dagen rijden op de altijd prachtige georganiseerde enduro van MCNH te Hellendoorn.

Groeten Chef