Piepercross Westerkwartier krijgt toegevoegde “OPEN SOLO” (regio) klasse op de zaterdag

Ook tijdens de vrije Ofroad training werd de “Pieperjump” al vaak in stijl genomenTijdens de komende Piepercross Westerkwartier in het weekend van 23/24 oktober, was de zaterdagmiddag gereserveerd voor een wedstrijd van de Dutch Cross Country Series (DXCS). Alhoewel voor deze landelijke competitie meer dan 200 rijders als lid staan ingeschreven, krijgen we vanuit deze club tot nu toe erg weinig opgaves voor onze race. Omdat we het zonde vinden om de toegang tot onze mega crosscountry- en uitdagende endurocross- baan te beperken tot slechts enige tientallen rijders, heeft de piepercommissie besloten om ook een regio klasse toe te voegen.
Naast de DXCS rijders zullen vanaf startrij2 de “OPEN SOLO” rijders in dezelfde 2-uurs race van start gaan. Hiermee kunnen we dan ook voor de zaterdag middag veel motocross en offroad rijders uit de regio in de gelegenheid stellen om aan de wedstrijd van zaterdag mee te doen.
Middels de link naar het moto-inside inschrijfplatform is nu voor de zaterdag ook een ticket te kiezen voor deze toegevoegde “OPEN SOLO” race.
Alle info voor de rijders, over het programma, en de inschrijf procedure is te vinden op www.piepercross.nl