De vrijwilligers van het jaar 2012 zijn ….

Piet van Mierlo en Theo VialleSinds 2008 bestaat er een mooie prijs, beschikbaar gesteld door Jan Swinkels van het gelijknamige Smederij/Lasbedrijf, voor de enduro vrijwilliger van het jaar. Om al die mannen en vrouwen in het zonnetje te zetten die het hele jaar, bij weer en wind, de schouders eronder zetten en enduro in Nederland mogelijk maken. Ook dit jaar veel zwaargewichten onder de aanmeldingen, maar er kan er maar één met de hoofdprijs naar huis of soms twee. En dat werden Theo Vialle en Piet van Mierlo.

Theo Vialle: Oprichter van East Brabant, plus nu nog alles regelen voor zijn deelnemers, ook zijn de eendaglicenties welkom.
Voor iedere enduro, oa tijdkaarten maken, onderdelen kisten aangeschaft voor iedere deelnemer, en daar moet dan ook een sticker op, met naam en nummer evenals op de benzine kannen.
Nu heeft ie weer rekken gemaakt, om alles netjes in de zijn bus en aanhanger te kunnen laden. Zelf voor iedere enduro, de vrijwilligers bij elkaar zoeken ( is ook niet altijd makkelijk ) en staat zelf ook altijd in weer en wind op de post.

Zelf houdt Theo ook een intern clubkampioen stand bij, voor zowel de senioren als de nationalen van zijn club.
Hij gaat zelf rond voor sponsors voor zijn club, ook regelt hij ieder jaar een avond voor zijn club, voor de uitreiking van de diverse prijzen.
En zit Theo ook in de Enduro commissie van de MAC Veldhoven, en daar levert hij ook een hele grote bijdragen voor het organiseren van de Enduro en 3 uurs. Hij komt dan vele malen met zijn busje gereden om de helpende hand en medewerking te bieden. Ook regelt hij , dan weer extra personeel van zijn club. En voor materiaal, zoals extra loader, Quad, aanhanger, palenpoor, palen/pinnen en gereedschap.

Ook heeft hij altijd goede ideeën, voor het mede organiseren van een enduro.
En wat ook heel belangrijk is, je kunt van hem op aan.
Gewoon een gouden vent, verdiend gewoon een standbeeld in plaats van een beker.

Piet van Mierlo: enthousiast medewerker van het EaST Brabant enduro service team. Piet is een motorsport man in hart en nieren.
Nooit te beroerd om hand en spandiensten voor de motorsport en enduro in het bijzonder te verrichten.
Dit jaar was Piet behalve in alle enduros ook nog actief in de OER rally de FUNDURO rally in Spanje en de ALENTEJO rally in Portugal
Ondanks dat het Piet privé niet meegezeten heeft de laatste tijd is en blijft hij enthousiast en wereldberoemd in Oost Brabant al was het maar om de beroemde worst van Piet na afloop van elke enduro.

Eerdere winnaars:
2011: Ron van Hummel (de Goudvis) teammanager van OTRC de NOP, TCD Hummelo en nu gefuseerd met het Ariete-Chevrolet van Veen team.
2010: Joke Bulten VAMC de Graafschaprijders
2009: Willem en Joke Koops van MC de Toerenteller
2008: Jan Melssen