Robin Voortman maakt Europees debuut

Komend weekeinde wordt de 3de wedstrijd om het Europees Kampioenschap Enduro 2013 verreden in het Tsjechische Uhlirske Janovice, ongeveer 75 km oostelijk van Praag.
Nadat hij al mee was geweest om sfeer te snuiven bij de vorige EK wedstrijd in Frankrijk gaat onze jonge talentvolle rijder, Robin Voortman uit Hellendoorn, komende weekeinde al zijn Europees debuut maken. De leider in de N3 klasse heeft zich met toestemming van de O.E.T. van de KNMV ingeschreven om eens te kijken hoe hij zich in zo’n grote wedstrijd kan stand houden.
In het geval van Robin is “genieten” en meedoen veel belangrijker dan de uitslag die hij kan rijden.
De overige drie leden van ons team die deelnemen aan deze wedstrijd in Tsjechië hebben een andere missie. Over een 5 tal weken zullen zij deelnemen aan de ultieme wedstrijd voor endurorijders; de 100ste ISDE 6DAYS welke dit jaar in Italië, op het mooie eiland Sardinië, wordt gehouden.
De ervaren Rotterdammer Marcel Hordijk, jeugdig talent Vincent Rikhof uit Habrinkhoek en Eefdenaar Geert Snellenberg zijn volop in training om zich voor te bereiden op dit motorspektakel.
Heel veel uren in de sportschool, afgewisseld met sleutelen aan de motorfietsen, motor rijden, naast hun dagelijkse werkzaamheden, bepalen op dit moment hun leven.
O.l.v. de ervaren teamcoach Jos Stuijvenberg zijn ze zich volop aan het voorbereiden en gaan daarom met hun deelname aan deze wedstrijd in Tsjechië weer een stap verder naar hun hoofddoel dit seizoen; deelnemen en finishen van de ISDE 6DAYS.

Voor het volgen van onze rijders tijdens het EK Enduro in Frankrijk wijs ik u graag op onze website, www.enduro-mxteam.com, onze facebookpagina, www.facebook.com/EnduroteamEefde of op ons twitteraccount, @dutchenduro.