Hans Vogels wint “nieuwe enduro“ te Leusden

Sinds lange tijd is er dit jaar en nieuwe club bijgekomen voor het organiseren van een ONK enduro. De club in Leusden had een route uitgezet van 67 km met daarin drie proeven. De proeven mocht men op vrijdag niet eerder verkennen en deze route moest men vier keer rijden. Hans begon aan de eerste proef op het militair terrein van de Leusder hei. Het was een erg snelle proef van ongeveer 12 km met vele rechte stukken in het mulle zand. Hans reed meteen een goede toptijd en verder op de dag steeds top 3 tijden.

Daarna ging het via de tankstop naar de tweede proef. Deze was voor 75% verhard met een betonnen waterbak, bulten en negatieve bochten. Ook dit was een lange proef van ongeveer 12 km en ook hier lag de snelheid erg hoog. Hans wist vanaf het begin in deze proef erg snelle tijden neer te zetten. Als begeleider mocht men niet bij deze proef komen. Via Mylaps konden we de tijden van deze proef, via een te downloaden app, op de telefoon volgen. Dit was een test van de KNMV met Mylaps, en werd door eenieder als erg positief ervaren.

Daarna ging het verder naar de derde proef, en deze was op en om het motorcrossterrein van msv SALZ. Ook hier had Hans meteen het juiste ritme te pakken en was in diverse ronden ook hier het snelste van de dag. Hans won vandaag dan ook zijn klasse E2 en de scratch, en staat aan kop van deze klassementen. Door eenieder werd deze wedstrijd uiterst positief ervaren en kan als een welkome aanvulling op het enduro seizoen worden gezien.

De volgende wedstrijd van Hans is de Enduro te Vorden.
Stichting motorsport Hans Vogels.
http://www.hansvogels.com
https://www.facebook.com/hansVogelsEnduro
https://twitter.com/hans_vogels