Hans Vogels wint eerste enduro in nieuwe klasse

De eerste enduro van het jaar speelde zich af op en rond het circuit de Landsard in Eindhoven.
De drie uitgezette proeven waren glad door de regenval van afgelopen dagen maar goed te doen. De motor loopt geweldig en vergt nog wel wat rij tijd om helemaal te wennen aan het rijgedrag maar de uitslag liegt er weer niet om. Winst dus afgelopen zaterdag in de E3 klasse waar Hans naar is over gestapt met zijn nieuwe motor, de KTM 500 EXC.

Op het circuit stond Hans nog een verrassing te wachten. MAC Veenendaal -waar Hans de tank stops doet- hebben een jaarlijkse uitreiking van de Geert Rebergen trofee. Geert Rebergen is een oud clublid en betekende heel veel voor de enduro. Met trots heeft Hans deze trofee in ontvangst genomen. Hij kreeg hem voor het behalen van zijn achtste titel vorig jaar.

Komende week staat in het teken van de conditietraining en kilometers maken (lopend dan helaas) op de motorbeurs in Utrecht. Daar zal hij van donderdag tot en met zondag aan het werk zijn voor Hoco Parts en de nodige posters uitdelen van Le Dakar op diverse stands. Een interview op de KTM stand staat ook nog op het drukke programma.

Hans staat in elk geval conditioneel goed voorbereid aan de start van de tweede enduro op 7 maart in Holten. Met zo’n druk programma en een beurs valt het even niet mee om voor de nodige training meters te maken met de motor, maar het komt vast goed:-)