Inschrijving 4-uursenduro Valkenswaard in 2015 ook opengesteld voor crossmotoren

Op zondag 17 mei 2015 organiseert Motorclub Boemerang voor de 25e keer haar welbekende 4-uursenduro op en rond het Eurocircuit te Valkenswaard.
Om dit jubileum te vieren is er besloten om de 4-uursenduro in een nieuw jasje te steken: het is deze keer voor het eerst in 25 jaar mogelijk om zonder een motor met kenteken deel te nemen. Crossmotoren zijn dus ook welkom!

Er zal gestreden worden in twee klassen, namelijk een crossklasse en een enduroklasse. Bij de inschrijving dien je op basis van de motor waarmee je wilt rijden een keuze te maken.

Er worden in Valkenswaard twee manches van twee uur in teamverband gereden. De GP-crossbaan wordt aangevuld met het wielrencircuit en rallycircuit zodat er één ronde ontstaat van acht minuten. Tussen beide manches zit een pauze van anderhalf uur. Kees de Omroeper zal dit jaar wederom aanwezig zijn om de wedstrijd van commentaar te voorzien.

Om 11:00 uur start de eerste manche met een heuse “Le Mans-start”. Hierbij gaan de rijders tegelijk van start voor een twee uur durend spektakel op en rond het Eurocircuit.

De tweede manche begint om 14:30 uur, wederom met een “Le mans-start”, en duurt tot 16:30 uur.

Na afloop van de manches is er een prijsuitreiking in de feesttent, waarbij de beste vijf teams gehuldigd worden.

De inschrijfkosten zijn € 100,- per team inclusief verzekering.

Ook aan vermaak voor de kinderen is gedacht!

Het hele circuit is toegankelijk voor toeschouwers en de entree is geheel gratis.

Ga om je in te schrijven en voor meer informatie naar www.mcboemerang.nl. Vergeet niet het (vernieuwde) reglement te lezen, dat voorkomt teleurstelling op 17 mei.