Enduro Zelhem komt er aan!!

JVB Rit 2014 zelhemZo, het weekend met de prachtige enduro van Vorden zit er weer op. Dat betekent dan uit gaan kijken naar de volgende enduro, de enduro van Zelhem, de Jan van Beek rit!
Deze gaat nog mooier worden dan afgelopen jaar. De route zal net geen 70km zijn, en weer uitdagender dan vorig jaar. Er is heel veel bos bij gekomen, dit betekent veel single track en bospaden op de route. Super!

De proeven zijn op dezelfde locaties.
Proef 1 op en rond om het cross circuit de Kappenbulten. Een ONK crossbaan afgewisseld met single track.
Proef 2 een bouwlandproef, maar wel één waar serieus werk van gemaakt zal worden. Met onder andere stukjes single track, bulten & wat andere uitdagingen.
Proef 3 vlakbij de Langenberg, en erg technische proef op het eind van de ronde. Smalle paadjes tussen de bomen afgewisseld met stukken grasland.
Na afloop van de enduro is er de OTR rit.
Offroad helden krijgen dan de kans om de ronde dan ook een keer te rijden. In tegenstelling tot Vorden mogen jullie hier wel de volledige ronde rijden inclusief alle drie de proeven.
Door de mooie route en de drie proeven is dit echt een buitenkans!
Veel goede redenen om 7 november dus naar Zelhem te komen!
Kijk voor meer informatie & inschrijven op:
weerOhja, zoals gezegd, ook weer wordt geregeld. Zie alvast de voorspelling voor komende week. Ronde zal er dus mooi bij liggen.