ENDURO VORDEN: Hans Vogels “hard afgestapt”

vogels_vordenHans Vogels “hard afgestapt”, in de bosproef en ook nog eens op de verbindingsroute tijdens de enduro wedstrijd van Vorden.
Hans had op maandag nog veel last van zijn been. Dat had hij lelijk gestoten. Dat bleef voorlopig wel even zeer doen.. Zo gruwelijk was hij naar eigen zeggen ” afgestapt”.

In het begin van de wedstrijd had Hans te netjes en te behouden gereden. Daar kwam hij achter toen bleek dat hij 6 seconden te kort kwam op Bas Klein Haneveld in de eerste proef.

Hans is er nog eens voor gaan zitten en had slim gerekend hoeveel harder het nog moest om weer in te lopen en de voorsprong weer te pakken. Dat laatste ging best prima totdat Hans in de bosproef een klein (niet meebewegend) boompje aan zag voor een dikke tak. Die tak kon hij makkelijk aan de kant rijden dacht hij.. Niet dus. De motor lag een eind verder en Hans had zich best zeer gedaan!

Meer Crossen in plaats van cruisen!

Het tweede gevalletje dat zich voordeed was op de verbindingsroute. Weinig haast om de rondetijden te halen want dat was prima te doen. Hans was lekker aan het motorrijden en intussen aan het bedenken wat hij nog in de vrachtwagen moest laden voor Dakar. ” Ik zat er met de kop gewoon niet bij” zei Hans. ” Ik was aan het nadenken over wat zaken die ik niet moest vergeten en bam! Daar lag ik.. Zomaar.. Ineens.. Ik weet nog niet wat er nou aan de hand is geweest. Ik moet ook op de route gefocust blijven en zoveel mogelijk crossen in plaats van cruisen. Dan hou ik de kop er wel bij.. Zo stom!”.

Hans heeft de wedstrijd nog wel gewonnen en blijft stevig op de eerste plaats in het klassement staan.

ONTWERPEN

Achter de schermen wordt er heel hard gewerkt om alles af te hebben voor de RTL GP Dakar PreProloog op 8 november. Afgelopen editie hebben we in de nieuwsbrief de nieuwe helm al laten zien en dit keer is de poster zo goed als klaar. Niet alleen de nieuwsbrief maar ook de ontwerpen van de poster komen van MEC Support en Labro Verpakkingen zorgt voor het drukken van de poster op mooi A2 formaat. Size does matter in dit geval:-)

vogels_posterPreview poster Hans Vogels Dakar 2016.

WIN-WIN-WIN ACTIE!!
2 TOEGANGSKAARTEN WINNEN VOOR DE
RTL GP DAKAR PRE PROLOOG OP 8 NOVEMBER?
LEES SNEL VERDER HOE…

Waarom zo’n win-actie?

Voor sporters zoals Hans Vogels die voor het grootste deel afhankelijk zijn van sponsoring is bijvoorbeeld het aantal likes op Facebook erg belangrijk. Daar kijken sponsoren tegenwoordig ook naar..
Hoe doe je mee?
Deel deze nieuwsbrief vanaf Facebook op je eigen pagina en vind de pagina van Hans Vogels leuk. Makkie toch? Via deze Facebook link kun je de pagina van Hans ook delen zonder de nieuwsbrief.