DAAN BRUIJSTEN PAKT ZIJN EERSTE NEDERLANDSE ENDURO TITEL

Eindhoven-Daan-BruijstenDaan Bruijsten rijdend voor JTX-Racing pakte afgelopen weekend tijdens de tweedaagse in Eindhoven zijn eerste Nederlandse kampioenstitel. Dit deed het met glans door de wedstrijd met overtuiging te winnen. Naast de N2 titel pakte hij de scratch nationale titel en de Rookie titel.

Vooraf aan de laatste wedstrijd om het open Nederlands kampioenschap enduro was er veel water gevallen. Daardoor waren de omstandigheden zwaar waren. In het begin had hij wat moeite om zijn draai te vinden op de proeven door de gladde omstandigheden. Maar al snel werd de draai gevonden en gingen zijn tijden omlaag. En reed hij ver weg bij zijn nationale concurrenten. De tijden waren interwaardig hij stond steeds in de top tien van de dag tijden met uitschieters naar de top vijf. Dit belooft wat voor het nieuwe seizoen wanneer hij bij de inters zal gaan starten.

Uiteindelijk won hij de wedstrijd met een mooie voorsprong zowel op de zaterdag als de zondag. Door deze overwinning wist hij het kampioenschap mooi af te sluiten. Dit was zeker niet mogelijk zonder de steun van Gijs Bruijsten (vader) en Sjaak Martens! Naast deze geweldige mensen, zijn er ook nog de sponsoren die hij wil bedanken. Zonder deze mensen en bedrijven zou hij deze prachtige sport nooit kunnen beoefenen!
www.daanbruijsten.nl