Het Beta-enduroteam maakt een uitstekende start

Bjorn-EnterDe weergoden hadden veel invloed op de start van het enduro seizoen afgelopen weekend in Enter. De extreem natte en modderige condities maakten het een “ ouderwetse” enduro waarin mens en machine op de proef werden gesteld. Zowel de Beta motoren als de rijders van het team presteerden in deze lastige omstandigheden uitstekend.

Bjorn Sloot presteerde zeer solide in de E3 met een vijfde plaats. In deze klasse is er een zeer zware competitie, maar Bjorn houdt zich daar uitstekend staande in. Hij doorstond de zware omstandigheden met een lach.

De twee nieuwkomers in het Beta-enduroteam wonnen allebei hun klasse: Dominique Tijhuis Trutmans de N2  en Joey Bak de N3. In de nationale scratch verdeelde het duo ook de top twee plaatsen waarbij Dominique de overall won. Hij leidt als nieuwkomer ook nog het Rookie klassement. Dominique vond het ondanks de natte omstandigheden een mooie dag. Zijn Beta voelde helemaal vertrouwd evenals zijn begeleidende team.

Joey-EnterJoey,  woonachtig in Rijssen, reed praktisch een thuiswedstrijd en was dan ook goed op de hoogte van de toestand van de diverse zware bouwlanden. Hij had het goed naar zijn zin, maar vond het wel wat nat. De wedstrijdleiding was dat met hem eens en kortte de dag in

Voor meer foto’s en filmpjes check https://www.facebook.com/Beta-enduroteam-380219112139128/ . Mocht u deze nieuwsbrief ook willen ontvangen meld het ons dan even op; info@beta-enduroteam.nl Voor meer info verwijzen we naar beta-enduroteam.nl.