Inschrijving CCT Venlo – Blerick sluit vandaag om 18:00 uur!

Zondag 13 maart is alweer de 10e editie van de Speed Secure Cross Country Training bij MC Venlo – Blerick. Velen hebben zich via de digitale snelweg ingeschreven voor wederom een prachtig evenement bij MC Venlo – Blerick. Er zijn zoveel aanmeldingen, dat vandaag om 18:00 uur de inschrijving gesloten zal worden, want we zitten zo goed als vol. Het heeft daarom ook geen zin meer om af te reizen naar Venlo indien je niet vooraf hebt ingeschreven. Er zal helaas geen plek meer zijn!

Zoals ook in de voorgaande edities wordt wederom circuit Zaarderheiken en de zandafgraving van Firma Hecker gebruikt. Op youtube zijn diverse filmpjes te vinden van de vorige edities, mocht je nog nooit hebben deelgenomen is dat zeker de moeite waard om alvast een impressie te krijgen!

Nogmaals, heb je jezelf niet vooraf ingeschreven, dan is er helaas geen mogelijkheid om deel te nemen, dit om teleurstelling te voorkomen. Niet getreurd, in september dit jaar doen we het weer dunnetjes over. Namelijk op 11 en 18 september dit jaar staan de volgende 2 alweer op de kalender.

Namens MCVB en de OTR commissie, graag tot ziens, tot OTR in Venlo – Blerick.