Inschrijving vernieuwde 4 uurs Enduro Valkenswaard geopend!

2016pb03-mcboemerangOp zondag 22 mei 2016 organiseert Motorclub Boemerang voor de 26e keer haar welbekende 4-uurs enduro op en rond het Eurocircuit te Valkenswaard.
Wederom is er besloten om de 4uurs enduro in een nieuw jasje te steken, net als vorig jaar is het weer mogelijk om met een crossmotor zonder kenteken mee te rijden maar: het is deze keer voor het eerst een optie om als solo  (geen team) deel te nemen.
Er zullen wel maar een beperkte hoeveelheid solo plaatsen beschikbaar zijn.
Er zal gestreden worden in 4 klassen, namelijk een cross klasse team en solo. En een enduro klasse team en solo. Dit dient bij de inschrijving aangegeven te worden.
Er worden twee manches van 2 uur gereden. De GrandPrix crossbaan word aangevuld met het wielrencircuit en rallycircuit zodat er één ronde ontstaat van 8 minuten. Tussen beide manches zit een pauze van anderhalf uur.

Dit jaar is Léon van Gestel aanwezig om de wedstrijd van commentaar te voorzien.

Om 11:00 uur start de 1e manche met een heuse “Le Mans start”. Hier gaan de rijders tegelijk van start voor een 2 uur durend spektakel op en rond het Eurocircuit.

De 2e manche start om 14:30 uur met wederom een “Le Mans start” tot 16:30 uur.
Na afloop van de manches zal er een prijsuitreiking zijn waar de beste 3 teams en 3 solo rijders (zowel cross als enduro) gehuldigd zullen worden in de feesttent.

De inschrijfkosten zijn € 100,- per team inclusief verzekering, solo rijders betalen € 60,-

Ook aan vermaak voor de kinderen is gedacht!!
Het hele circuit is toegankelijk voor toeschouwers en de entree is geheel gratis!!!

Voor inschrijvingen en verdere informatie kijk op www.mcboemerang.nl en vergeet niet het (vernieuwde) reglement te lezen.