Derde Editie Wehls Cross Event op 19-20-21 augustus!

2016ev07_wehl_posterIn het weekend van 19-20 en 21 augustus wordt in Nieuw-Wehl de derde editie van het Wehls Cross Event verreden. Het weekend start op vrijdag 19 augustus met de 2e editie van de Boer’N Drek Run. Op en rondom circuit wordt er hardlopen met diverse hindernissen en met veel water. Er kan ingeschreven worden in de klasse: kids-drek run, jeugd-drek run, 5 km-drek run en 10 km-drek-run. Meer informatie over deze Boer’N Drek Run kun je vinden op www.boerendrekrun.nl.
Op zaterdag start om 11.00 uur de vrije training met aansluitend de tijdtraining en kwalificatiewedstrijden. Op zondag worden er per klasse 2 manches verreden en zal het weekend afgesloten worden met een super finale, hier zullen enkel de snelste deelnemers van de verschillende klasse aan deelnemen. Vanaf heden is het mogelijk om in te schrijven via de website www.inschrijven.nl. (zoek op datum. Inschrijving is mogelijk in de klasse: 50cc, 65cc kleine & 65cc grote wielen, 85cc kleine & 85cc grote wielen, MX2, MXopen, Kentekens en de Wehlse klasse. Nieuw dit jaar is de quad klasse op zaterdag.

2016ev07_wehl_actieHet weekend biedt naast motorcross ook veel gezelligheid en vertier voor het hele gezin waarbij diverse kinderattracties en activiteiten niet zullen ontbreken. Zo is er een quadbaan, fietscrossbaan, zandbak, diverse springkussens en een schmink-team. Verder is er volop live muziek van onder andere: DJ Robert Pouwels (vrijdag), Driven Allround Coverband (zaterdag) en DJ Henri van Vossen (zondag).

Voor meer informatie over het evenement en het complete wedstrijdschema verwijzen wij u naar onze website www.wehlscrossevent.nl .

Graag tot ziens in Nieuw-Wehl!