20 augustus: cross country AMBC Staphorst Voorinschrijving geopend

staphorst_ambc-Crosscountry-KLIK HIER VOORINSCHRIJVING GEOPEND. Op 20 augustus organiseert de AMBC op de laatste dag van het 3 daagse jubileumweekend een crosscountry. Deze wordt verreden op en om het evenemententerrein de Tippe in Staphorst.
Het parcour zal 5 kilometer lang zijn en gaat over de tijdelijk aangelegde crossbaan, de grasbaanpiste en om de naast gelegen landerijen.

De crosscountry is een 2 uur durende cross en zal starten om 14:00 uur. De inschrijving zal plaatsvinden tussen 12:00 en 13:00 uur. Vanaf  13:30 uur worden alle deelnemers in de gelegenheid gesteld om het parcour te verkennen door middel  van één verkenningsronde.

Er kan worden meegedaan als team van 2 personen of als solo rijder deze zullen ook apart worden geklasseerd, tevens moet je in bezit zijn van een knmv licentie. Je mag meedoen met een cross of enduro motor vanaf 125cc.
Kosten deelname zijn €20,–  voor solo en €30,– voor team.

Naast de baan is een feesttent aanwezig waar  “de bonte kiele fm” het gehele weekend een piratenmarathon houdt en na afloop van de crosscountry en de prijsuitreiking een optreden zal zijn van Dolly en zien tarrels. Entree voor publiek is gratis.

De voorinschrijving voor de crosscountry zal binnenkort geopend via de website.